Obavijest o zaštiti privatnosti na mrežnoj stranici

Zaštita Vaše privatnosti nam je važna. Ova obavijest o zaštiti privatnosti objašnjava kako prikupljamo Vaše osobne podatke, zašto to činimo i s kime ih možemo dijeliti. Ova se obavijest o zaštiti privatnosti primjenjuje na mrežne stranice koje su s ovom izjavom povezane kada odaberete „Privatnost“ u podnožju stranice, kao i na mobilne aplikacije i digitalne usluge koje su povezane sa ovom izjavom ili ju objavljuju. U ovoj obavijesti o zaštiti privatnosti, mrežne stranice, aplikacije i digitalne usluge koje mogu voditi na ili objavljivati ovu Izjavu o zaštiti privatnosti, skupno su nazvane „mrežne stranice“.

Informacije koje prikupljamo i način na koji ih koristimo

•             Sažetak: Ova mrežna stranica može prikupljati osobne podatke koji vas izravno identificiraju ili se mogu koristiti u kombinaciji s drugim podacima kako bi identifikacija bila moguća. Primjeri osobnih podataka koji Vas izravno identificiraju uključuju vaše ime, kontakt podatke, adresu e-pošte i druge povezane podatke. Naše mrežne stranice također mogu prikupljati podatke koji vas ne identificiraju izravno imenom ili kontakt podacima, ali se mogu koristiti u svrhu identifikacije na način da je određeno računalo ili uređaj posjetilo našu mrežnu stranicu.

Putem ove mrežne stranice možemo prikupljati sljedeće podatke o vama: 

•             Kontakt podaci: Ovo može uključivati podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj, adresa e-pošte i druge slične podatke („Osobni podaci“). Ove podatke prikupljamo kako bismo mogli komunicirati s vama. Uvijek možete odbiti dati nam svoje Osobne podatke, ali tada vam možda nećemo moći pružiti određene informacije, proizvode ili usluge.

•             Dodatni podaci: Neki dijelovi naše mrežne stranice omogućavaju vam dijeljenje dodatnih osobnih podataka s nama. Primjerice, možete se pretplatiti na jedan od naših popisa za slanje poruka e-pošte ili elektroničkih biltena. Podatke koje nam date možemo koristiti kako bismo vam poslali tražene informacije, odgovorili na vaš upit, unaprijedili svoju mrežnu stranicu, verificirali vaš odnos s nama te poduzeli druge aktivnosti koje mogu biti potrebne kako bismo odgovorili na vaš upit.

•             Interesi i preferencije: Ovi nam podaci omogućavaju da bolje razumijemo kako vas uslužiti temeljem vašeg interesa za naše proizvode i usluge. Ovi podaci mogu uključivati vaše preferencije u vezi načina kontaktiranja s vama, daljnjeg razvoja poslovnog ili stručnog odnosa, razumijevanja preferencija u vezi proizvoda, jezika, marketinške preferencije i određene demografske podatke. Neke od ovih podataka prikupljamo uz vaš pristanak, a neke prikupljamo automatski radi opravdanih razloga poslovne prirode.

•             Uporaba mrežnih stranica: Ove podatke koristimo kako bismo upravljali i osigurali naše mrežne stranice i sustave. To može uključivati podatke o vašoj IP adresi („internetski protokol“), datum i vrijeme sesije mrežne stranice, zemljopisnu lokaciju i vaše kretanje stranicom kao i druge podatke koji se prikupljaju putem naših weblogova, kolačića (eng. cookies) i na ostale načine.  Ovo također može uključivati podatke koji vas ne identificiraju izravno, ali su podudarni s vašim uređajem. Moguće je da vaša IP adresa ili kolačići koje mi koristimo sadrži podatke koji se mogu smatrati osobnim podacima. Kako koristimo kolačiće i druge tehnologije detaljnije je opisano u nastavku teksta. Ti se podaci prikupljaju automatski, radi opravdanih poslovnih razloga.

Također možemo koristiti podatke kako bismo ispunili pravne ili zakonske obveze, primjerice izvješćivanje u slučaju neželjenog događaja ili provedbe naših prava; u svrhu čuvanja poslovne dokumentacije, upravljanja mrežnom stranicom, istraživanja i razvoja proizvoda, što predstavlja opravdan interes.

Kad je to zakonski dopušteno, iz prethodno navedenih razloga, Vaše osobne podatke možemo pridodati ili spojiti s javno dostupnim podacima, podacima koje smo o Vama dobili od trećih strana ili onima iz drugih zakonitih izvora. Imate pravo izraziti neslaganje s takvom obradom svojih osobnih podataka (ili ne sudjelovati u njoj) tako što ćete nas kontaktirati na način naveden u odlomku „Kontakt“.

Call Now ButtonNazovite nas

Translate »