vrata načinjena iz profila Salamander vrhunske su kvalitete. Prilikom proizvodnje ovih vrata vodimo računa i o najsitnijim detaljima. Odabirom PVC vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan i dugovječan proizvod.

Naša PVC vrata zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, a Vašoj kući dat će poseban izgled. Ulaznim vratima u našoj tvrtki posvećujemo izuzetnu pažnju. Osim što su glavni dio stolarije na kući te trebaju zadovoljiti svojim izgledom i funkcionalnošću.

To je razlog zašto je važno da obratite pozornost na dvije stvari pri odabiru ulaznih vrata: kvaliteta i izbor pravog sustava.
Ravnoteža između toplinske izolacije je presudna.
Ulazna vrata bi trebala jamčiti optimalnu toplinsku izolaciju i zaštitu od prodora zraka i kiše, te bi trebala biti sigurna da hodaju preko njih.

Kako bi se osiguralo da ste zadovoljni sa svojim ulaznim vratima i danas – i sutra.
Vrata s našim profilima ostavit će dobar dojam. U Ovi profili imaju građevinsku dubinu 73 mm te su posebno dizajnirani za visoke zahtjeve koje ulazna vrata moraju zadovoljiti. Njihova iznimno stabilna konstrukcija s velikim dimenzioniranim čeličnihm ojačanjima koja mogu izdržati velika opterećenja i deformacije, a pružaju maksimum udobnosti. Četiri-komorna tehnologija s kontinuiranim brtvama jamči savršenu toplinsku izolaciju i maksimalnu zvučnu zaštitu. Sigurnosni okovi s 3 ili 5 točaka brave može biti instaliran na najvišim sigurnosnim

Call Now ButtonNazovite nas